strela.zebrak@seznam.cz Vápenice 56, 26753, Žebrák IČO: 228 47 499 2900096887/2010
Atletický oddíl: Turistický oddíl:
Výsledky z Halového mistrovství České republiky 2024 staršího žactva

Výsledky z Halového mistrovství České republiky 2024 staršího žactva

08. 03. 2024Petr

Halové mistrovství České republiky staršího žactva, konané 2. a 3. března 2024, přineslo vzrušující závody a atmosféru plnou sportovního nadšení. Naše očekávání bylo o to napjatější, protože se mezi závodníky kvalifikovali hned dva reprezentanti z našeho atletického oddílu, Valentýna Hrdličková a Lukáš Bauer.

Valentýna Hrdličková se postavila na startovní čáru v běhu na 1500 metrů. V této náročné disciplíně poměřilo své síly 18 atletek z celé České republiky. S výkonem, který jí vynesl 12. místo, Valentýna prokázala své odhodlání a vytrvalost, a právem se řadí mezi nejlepší běžkyně na této distanci.

Mistrovství České republiky bylo důležitým testem a vrcholem zimní přípravy také pro Lukáše Bauera, který závodil v běhu na 800 metrů. Soutěž byla nekompromisní, když se 24 nominovaných závodníků utkalo ve třech rozbězích. Lukáš skončil jako první nepostupující, tedy na 9. místě, přestože předvedl skvělý výkon.

Oba naši závodníci reprezentovali náš atletický oddíl STŘELA Žebrák s hrdostí a statečností. Jejich účast na Halovém Mistrovství České republiky staršího žactva je nejen důkazem jejich talentu, ale i odrazem tvrdé práce na trénincích a podpory svých rodin. S očekáváním tak vyhlížíme další závody a věříme, že budeme mít příležitost oslavovat další úspěchy nejen Valentýny a Lukáše, ale i ostatních našich sportovců.


Oběma atletům gratulujeme ke skvělému úspěchu a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho oddílu!


Výsledky