STŘELA Žebrák

Výsledky atletického oddílu - Medailový úspěch na Mistrovství České republiky ve vícebojích mladšího žactva

Výsledky atletického oddílu - Medailový úspěch na Mistrovství České republiky ve vícebojích mladšího žactva

Atletický oddíl STŘELA Žebrák, z.s. se může pochlubit prvním mistrem České republiky ve své čtrnáctileté historii. Tento historický úspěch pro oddíl získal Pavel Nademlejnský, který v sobotu 6. července 2024 zvítězil ve vícebojích v kategorii mladšího žactva.

Jako stěžejní pro celkový úspěch se stala první disciplína, běh na 60 metrů překážek, kde Pavel doběhl první v čase 9,40 s. Tento výkon mu zajistil nejen průběžné vedení, ale také potřebné sebevědomí pro zbytek závodu. Pavel dále absolvoval běh na 60 metrů, kde se umístil sedmnáctý, a hod kriketovým míčkem, kde dosáhl na 6. místo. Ve skoku do dálky pak přidal velmi cenné body za 3. místo, což výrazně přispělo k jeho celkovému vítězství. V poslední disciplíně, běhu na 800 metrů, Pavel obsadil 2. místo. Body za tento skvělý výkon mu nakonec pomohly zajistit celkové vítězství s 2467 body. Pavel získal titul mistra České republiky díky svým všestranným schopnostem a vyrovnaným výkonům v jednotlivých disciplínách.

Na mistrovství České republiky ve vícebojích se v kategorii mladších žákyň kvalifikovala také Kristýna Šimková, která předvedla skvělý výkon a v silné konkurenci obsadila konečné 14. místo. Její účast a umístění jsou důkazem kvalitní práce a příslibem do budoucna.

Gratulujeme oběma atletům k jejich skvělým výkonům a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho oddílu!


Výsledky

Fotogalerie